2009. július 27., hétfő

Addig én batikolok




amíg Ti fürödtök, és delfineztek, meg sok-sok izgalmas dolgot csináltok, addig én kísérletezek a színekkel, mintákkal. Nagyon lelkes vagyok, és általában elégedett is az eredményt illetően. A legutóbbi (mai) munkámról láthattok képeket:

Már a vége felé

Háát, mingyá jöttök haza!
Ilyenek történnek:
  • Ati táborban van Dömösön, vicces szobabeosztással. Ott van Gábor két gyereke, akik most táboroznak szerintem először, a szoba főnök pedig Csikós Péter III., aki Peti unokatesója... az lett a Csikós szoba.
  • Nekem most megint rakoncátlan a derekam, szerintem el is feküdtem valahogy ráadásul...nem szeretem.
  • Anyukáék ma jönnek haza, várja őket egy félig szétszedett nappali, mert a partkettás elkezdte megjavítani a Himaláját a szoba majdnem közepén, de megakadt a radiátor miatt. Inkább megvárja a főnököt.
  • Lóbeltért meg ma este megyünk, Peti mondta félig viccből, hogy vigyük ki Bogit is a reptérre, de nem lenne túl jó ötlet.
  • A kutyáktól elszedtünk minden rongyot, hogy ne legyen tele az udvar szeméttel, meg úgyis meleg van. Itt ülök és gépelek, és ez, eeez a fekete forgószél fogja magát és nekiáll kifelé hurcolni az előszoba szőnyeget. Ja, és 2db lábtörlőt ma már visszahoztam a kaputól, egy fakanállal együtt.