2009. július 7., kedd

Házasság, bugyi és a rüfke

Tegnap néztünk egy filmet a magyar (elég hülye címe) "A nőmre hajtok", az angol sokkal kifejezőbb: "I think I love my wife". Nagyon aranyos, szerintem vicces film, tipikus sokéves házasokról.
Adott egy önnön anyaságába "mártírhalált halt" anyuka, egy jól kereső, felelősségteljes férj, 2 aranyos gyerek és egy rüfke. A bonyodalom szerintem akár innen egyértelmű is lehet, anya részéről jön minden este a fáradt vagyok, horkolok műsor, apa meg tűr, ekkor jön a "régi barát" (a rüfke).

Aranyos mozzanat, amikor fehérneműt vásárolnak:
Apa: Édesem, miért nem veszel egy ilyet? (csupacsipke tanga, a legnagyobb összefüggő felület rajta a cimkéje, mondta is a terapeutánál:"All I wanna see is tag and ass")
Anya: Neeem, én ezt szeretném, ez kényelmes és csinos is. (tartja kezében a férfi szerint hatalmas, vitorlaméretű, testszínű bugyit)
Persze a rüfke is itt libben be, 2-3 csipkecsodával a kezében.

Ismerős dilemma, vagy beszélgetés? Gyors közvéleménykutatás alapján kijelenthetem, hogy a vitorlabugyi tényleg nem nyerő.
Közhely, hogy a szex nem minden...hááát, most mit mondhat erre egy jóerkölcsű, hívő édesanya/feleség?! De. Fontos. És a bugyi? Az is.
A film végén aztán mártír anyu is erre a következtetésre jut, szerencsére a gyerekek épp a nagyinál vannak.

Tanulságos kis mozi volt.

(mi feliratozva néztük, innen csak javasolni tudom, hogy ne Rebiékkel nézd, nagyon sok benne az F word, meg asszem 15-ös besorolás volt az elején)