2009. július 24., péntek

utazások in és outdoor

helló mindenkinek!
én mostanában a lelkem bugyraiban kirándultam, hát nem volt kifejezetten egy diznilend. és még nincs vége. hol a remény a reménytelen esetek számára? tényleg újra kellene születni, törölve minden eddigi betanult reakciót/félelmet/defektet.

"Hogy születhet valaki, amikor már öreg? Csak nem térhet vissza anyja méhébe azért, hogy újra szülessék?" 5Erre Jézus azt mondta: "Bizony, bizony, mondom neked: Aki nem vízből és (Szent)lélekből születik, az nem megy be az Isten országába. 6Ami a testből születik, az test, ami a Lélekből születik, az lélek. 7Ne csodálkozz azon, hogy azt mondtam: újjá kell születnetek. 8A szél ott fúj, ahol akar, hallod a zúgását, de nem tudod, honnan jön és hova megy. Így van vele mindenki, aki a Lélekből született."
"Hogyan lehetséges ez?" - kérdezte Nikodémus. 10Jézus így válaszolt: "Izrael tanítója vagy, és nem érted?"


amíg nincs új "kocsi", toljuk a defekteset...

aztán meg, hétfőtől indul a közös nyaralás rózsakerttel. bizakodó vagyok, persze nem ringatom magam illúziókban, nem számítok egy hét pihenésre... de jön Anyu is, és tényleg olyan nagycsalád-fílinges tud lenni az egész, úgyhogy hátha akad egy-egy magányos félóra.
jót tenne.
meg tamásos félóra.
az is jót tenne.

amúgy maga a program is jónak ígérkezik, lesz persze tanítás -elmaradhatatlan. de a téma az Énekek Éneke, így még ennek is várakozással nézek elébe. aztán filmezés, meg tánci-bánci-ereszd el a hajamat, meg ki mit tud, meg strandolás, kirándulás, móka-kacagás. és emberek, akik szeretik egymást. érthetetlen, oktalan módon, egyedül az Isteni érthetetlen és oktalan szeretet miatt. végül is nem hangzik rosszul.

terápiavideó:

Tegnap és éjszaka

Tegnap nem nagyon tettem ki a lábam a lakásból, mert a hőmérséklet nem volt szimpi. Mivel Peti nagyon korán ment dolgozni, én is felkeltem 5-kor, és locsoltam. Hajnalban olyan a levegő, amit úgy el lehet viselni.
Atit jól elküldtem Balatonra Kostyálékkal, nem akartam, hogy itthon szenvedjen. Ő itt megjegyezte, hogy ő döntött úgy, hol elmegy. Nagyon jól érezte magát, volt fagyi, csirkecomb, lángos meg fagyi. Valamikor 11-kor értek haza este.

Aztán este kezdett egy kis szellő fújdosni, utána meg olyan szélvihar volt egész éjszaka, hogy az összes leánder a talpát mutogatta reggelre az égnek, a sátor meg megadta magát, hiába volt kikötve. Felborult, szétcsúsztak a csövek és a ponyvája is kiszakadt több helyen.

Persze ettől hűvöseb nem lett, már most 30 fok van...