Holnap indulunk Szlovéniába.
Csütörtökön várjátok a beszámolómat.
Addig is csóki-móki bel és külnek
Anya
Robika,Vikike és Rebike megint menni nagy ismeretlen. Ittmaradottak rögzítik a történéseket, hogy semmiből se maradjanak ki! Szövegben és persze KÉPEKben, lábakban és tárgyakban. Szeretettel.
2009. július 20., hétfő
Én teljesen belebonyolódtam a szépségiparba
Talán egy hete olvastam egy cikket asszem az indexen, hogy valaki egy arab országban él, elege volt az otthon gyantázásból, ezért az ottani barátnője elvitte az ottani kozmetikába. Ott pedig nem fenyő szagú gyantával, hanem gyurma állagú cukorral gyantáznak. Mindenhol.
Na, nekem se kellett több, azonnal kutakodni kezdtem. Voltan halvány emlékeim lánykoromból, amikor a "kán-kán" nevű cukor illatú gyantát használtam itthon, de nem voltam akkor tudatában annak, hogy mi is az, amit használok. A titok nem nagy: cukor, víz és citromlé felmelegítve, sötét borostyán színűre. Ha szoba-hőmérsékletű, akkor olyan nyúlós-ragacsos, de miközben használod, kifehéredik, és gyurma-szerű lesz.
Hát, én elkészítettem egy próba-adagot, kipróbáltam a karomon, és működik!!! majd lefényképezem, hogy milyen.
Mondjuk a borotvához szokott kis bőröm most viszket, meg egy kicsit piros, de nem vészes.
Na, nekem se kellett több, azonnal kutakodni kezdtem. Voltan halvány emlékeim lánykoromból, amikor a "kán-kán" nevű cukor illatú gyantát használtam itthon, de nem voltam akkor tudatában annak, hogy mi is az, amit használok. A titok nem nagy: cukor, víz és citromlé felmelegítve, sötét borostyán színűre. Ha szoba-hőmérsékletű, akkor olyan nyúlós-ragacsos, de miközben használod, kifehéredik, és gyurma-szerű lesz.
Hát, én elkészítettem egy próba-adagot, kipróbáltam a karomon, és működik!!! majd lefényképezem, hogy milyen.
Mondjuk a borotvához szokott kis bőröm most viszket, meg egy kicsit piros, de nem vészes.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)